En Route - met Jackelien


Hi, ik ben Jackelien.

Nieuwsgierig, met een passie voor verhalen, avontuur en ontwikkeling. Het liefst werk ik in de natuur. Weg van kantoormuren. Zodat het hoofd een standje minder mag en tot reflectie kan komen. Je inzichten zijn waardevoller en blijvender.

Ons hoofd vraagt om duidelijkheid. Om controle en voorspelbaarheid. En juist dat is lastig als je werkelijk vooruit wilt en iets anders wenst voor de toekomst. De toekomst van jezelf, van de maatschappij, of de toekomst van je kinderen. Durven onderzoeken, durven stappen in het 'niet weten', omgaan met wat aandacht vraagt. Met liefde voor waar je vandaan komt en met verlangen naar waar je naartoe wilt.


Ik geloof dat transformatie kan ontstaan als je ruimte maakt voor wat er werkelijk toe doet. Als er vrijheid is om op zoek te gaan naar het verhaal erachter. Als je contact maakt met verlangens. Als je mag dromen en durft te experimenteren. Als er veiligheid is om moedige stappen te zetten, om te vallen en ook om weer op te staan.

Al ruim 15 jaar begeleid ik organisaties, teams en individuen bij ontwikkeling. Als projectleider, interimmanager en veranderfacilitator heb ik vele posities, vraagstukken en dynamieken ervaren.  Ik krijg kippenvel als tijdens een sessie kwartjes vallen. Dan zie ik blikken naar binnen gaan om vervolgens met een vernieuwd inzicht weer op te kijken, een verbaasde glimlach op het gezicht. Of als ik mensen na maanden tegenkom en ze precies weten te benoemen op welk moment een kantelpunt ontstond om vervolgens trots te delen welke stappen sindsdien gezet zijn.

De belangrijkste ingrediënten in mijn werk zijn:
Betekenisgeving, nieuwsgierigheid, moed, vertraging
Theory U, de Inner development Goals, Systemisch werk en de natuur.

wandelocach twente en organisatieontwikkeling

Evenwaardigheid

Zie elkaar. Zie de hele mens, ver voorbij de labels. En nodig de hele mens uit. Om er te zijn, om keuzes te maken en om bij te dragen. Om van betekenis te zijn. 

Vertrouwen

Kijk. Luister. Wees aanwezig. Ben oprecht geïnteresseerd in ideeën en keuzes van de ander. Wees je bewust van jezelf in relatie tot de ander. Stel je oordeel uit. Kies voor een open blik en open hart.

Nieuwsgierigheid

Creëer betekenisgeving en begrip. Blijf kijken alsof je het voor het eerst ziet. Ontdek. Waar kom je vandaan, waar ga je naar toe? Wat is er onderweg?

coach, theoryU, embodied leadership, organisatieopstellingen, famillieopstelling

2023 -2024 Traumasensitief werken en opstellen

2022 Stress and Burnout coaching

2021- 2022 Jaaropleiding systemisch werk - opstellingen

2020 Gecertificeerd natuurcoach

2019 Social Presencing Theater - Arawana Hayashi - Presencing institute

2018 Ulab - 4 maanden Theory U training - M.I.T.

2017 Life coaching

2015 basisopleiding Mindfulness MBSR

2015 coachen met Theory U

2007-2015 Diverse opleiding rond organisatieverandering en psychologie van organisatieverandering

Locatie

Losser - Twente
Nederland

Make a free site - Try here