En Route coaching

Als je tijd neemt om te kijken, toont je route zich vanzelf.

Coaching

Een coachtraject is altijd op maat en passend bij jouw coachvraag. De volgende onderdelen komen vaak terug in een traject.

Wat is jouw richtinggevend kompas? Wie wil jij zijn en waar wil je naar toe werken? 

Hoe ben je gekomen waar je nu bent? Wat heb je meegenomen, wat heeft je gevormd?
Welke waarden, welke overtuigingen en welke belemmeringen hebben je hier gebracht?

Hoe werk jij in de bredere context? Wat doet de buitenwereld met jou en wat doe jij met de buitenwereld? Welke dynamieken zijn van invloed en lijken steeds weer terug te komen?

Wat heb je nodig om autonoom en daadkrachtig de ontwikkeling door te maken die je wenst? Welke acties passen daarbij?

Coaching kan plaats vinden op locatie of in de Twentse bossen.

Uitzoomdag 

'Als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf weer helder'
Lao Tse

En dat is precies wat we gaan doen deze dag. Afstand nemen om te kijken naar wat er gaande is in je werk of leven. Vertragen om te vóelen wat nodig is. Na deze dag ben verzekerd van heldere inzichten en openingen in de weg vooruit. 

Na een reflectiedag
- Voel je meer rust.
-Ben je weer in verbinding met jouw bedoeling.
- Heb je een systemische blik op jouw vraag
- Heb je een veranderkundige blik op jouw vraag
-Heb je helder inzicht in jouw huidige situatie. -Weet je wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten.


Een mini privé-retraite. 

Mentoring

Iemand die met je meeloopt op je pad. Als je door de waan van de dag zo geleefd wordt dat even afstand nemen en de situatie nog eens bekijken er vaak bij in schiet.

Even sparren is dan fijn. Een frisse blik. Een kritische vraag. Een helder inzicht. Een duiding waarom het gaat zoals het gaat in jouw team of met jouw project. En soms is het gewoon fijn om een handig model of methode los te kunnen laten op jouw situatie.

We kijken bij een spar-traject altijd naar de relatie tussen jij-jezelf, jij-de ander, jij-de opgave en jij-de context.

Als het er écht om gaat en de druk hoog is komen we vaak nog meer in de focusstand. Doen en doorgaan. Terwijl juist die afstand en een blik van buiten dan zoveel waarde toevoegt.Stress verminderen en burnout voorkomen

Je doet wat je doet en dat gaat prima. Maar toch voel je dat er meer in zit. Het is tijd voor meer impact

Je bent leider en je snapt dat je daarmee een positie van invloed hebt. Hoe kun je die invloed zo betekenisvol laten zijn dat jij de positieve bijdrage levert die je in je hebt?

Jij bent de leider die zijn team een fijne plek gunt. Je snapt dat beweging en verandering plaatsvindt in contact en het vertrouwen en niet alleen omdat het in het projectplan staat. Daarvoor is uitzoomen nodig zodat je het grotere plaatje weer ziet. Zodat je vandaaruit steeds opnieuw de volgende stap kunt maken.

Je staat voor iedereen klaar. Voor je baas. Voor je team. Voor je kinderen. Je voelt je in die drukte soms zo reactief. Je verlangt naar nog meer kracht van binnenuit. Naar het verstevigen van je eigen leiderschap. En je weet dat je die niet hoeft te zoeken in nog meer managementtrainingen.

Jij bent de leider die beseft dat je naar binnen te kijken hebt om te groeien als leider. Voorbij de vaardighedentrainingen, die heb je wel gehad. Jij weet dat jouw innerlijke staat invloed heeft op het welzijn van jezelf, je team en je opdracht en dus wil je daar bewust mee aan de slag.

Je leidt verandering. Je voelt dat het ertoe doet. Dit is belangrijk werk. Je positie voelt soms eenzaam en je zit vaak te malen in je hoofd. Iemand die van buiten het veld met je meekijkt en je nieuw perspectief biedt is verruimend en biedt kracht om weer vooruit te stappen.

Je wilt bewust aan de slag met jouw levenspad en jouw carrièrepad. Je soepele groei heb je doorgemaakt, je kinderen zijn groter. Jouw wereld wordt ook weer groter. Je voelt de urgentie om het anders te doen. Om bewust te kiezen waaraan je wilt bijdragen.

natuurcoach in Twente

Hi, ik ben Jackelien.

Jarenlang begeleidde ik organisaties bij verandering. Ik werkte als consultant, trainer, projectmanager en (interim) leidinggevende. Het allerleukste vind ik de combinatie van dit alles. Ik hou van beschouwen. Ik hou van nieuwsgierige vragen stellen en verdiepen. Ëcht proberen te begrijpen waarover het gaat en waarom de dingen gaan zoals ze gaan. In mijn begeleiderschap vind ik de combinatie van al deze ervaring terug. Ik geniet.

De 'keywords' voor mijn begeleiding zijn:
open minded, eerlijk, evenwaardig, vertragen en vanuit het hart.

Locatie

Losser - Twente
Nederland

How to make a free site - Check this